Aqua-Lene om sex

Aqua-Lene er pryder hele coveret i aprilutgaven av det engelske magasinet For Him Magazine (FHM). I et stort, og særdeles åpenhjertig intervju snakker hun ut om nakenbilder, klining med jenter, sexpress og den gangen Puff Daddy prøvde å sjekke henne opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hun forteller blant annet om at gutta i bandet ofte klyper henne i rumpa, og tar henne spøkefullt på brystene.

- De tar ofte på puppene mine. Jeg synes det er helt greit. Jeg tenker på dem som familiemedlemmer. Jeg har vært helt naken foran dem flere ganger, så det plager ikke meg, sier hun.

- Det er omtrent som å være gift. Noen ganger elsker vi hverandre, andre ganger hater vi hverandre. I blant synes jeg de er attraktive, og noen ganger synes de at jeg er attraktiv. Det har også et snev av nysgjerrighet. Når du hører ei venninne nevne noe om størrelse, vil du gjerne sjekke om det stemmer.

Nakenbilder

Lene forteller også om den gang hun som 16-åring stilte opp på nakenbilder for den norske fotografen Rolf Tore «Roffe» Kjæran.

- Vi var fire jenter som var modeller, og en fotograf lurte oss til å ta av klærne våre. Det var ikke pornobilder. Egentlig var bildene veldig fine. Men jeg angrer. Når du er 16 år, har du ikke mye erfaring, sier hun. Lene stiller opp på flere kjempesexy bilder som ikke overlater mye til fantasien. Men denne gangen er hun godt fornøyd med bildene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer