Aqua-Lene om sex

Aqua-Lene er pryder hele coveret i aprilutgaven av det engelske magasinet For Him Magazine (FHM). I et stort, og særdeles åpenhjertig intervju snakker hun ut om nakenbilder, klining med jenter, sexpress og den gangen Puff Daddy prøvde å sjekke henne opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun forteller blant annet om at gutta i bandet ofte klyper henne i rumpa, og tar henne spøkefullt på brystene.

- De tar ofte på puppene mine. Jeg synes det er helt greit. Jeg tenker på dem som familiemedlemmer. Jeg har vært helt naken foran dem flere ganger, så det plager ikke meg, sier hun.

- Det er omtrent som å være gift. Noen ganger elsker vi hverandre, andre ganger hater vi hverandre. I blant synes jeg de er attraktive, og noen ganger synes de at jeg er attraktiv. Det har også et snev av nysgjerrighet. Når du hører ei venninne nevne noe om størrelse, vil du gjerne sjekke om det stemmer.

Nakenbilder

Lene forteller også om den gang hun som 16-åring stilte opp på nakenbilder for den norske fotografen Rolf Tore «Roffe» Kjæran.

- Vi var fire jenter som var modeller, og en fotograf lurte oss til å ta av klærne våre. Det var ikke pornobilder. Egentlig var bildene veldig fine. Men jeg angrer. Når du er 16 år, har du ikke mye erfaring, sier hun. Lene stiller opp på flere kjempesexy bilder som ikke overlater mye til fantasien. Men denne gangen er hun godt fornøyd med bildene.

Lene sier at hun ofte blir kontaktet av lesbiske jenter som venter på at hun skal komme ut av skapet.

- De sier «Vi vet at du er lesbisk, men du vet det ikke sjøl ennå. Gi oss beskjed nå du har funnet det ut». Jeg synes det er sjarmerende, men jeg er ikke lesbisk. Jeg kan godt kysse ei jente i blant, men det er ingenting i skapet mitt.

Silikonpupper

Hun tar seg også tid til å fortelle litt om brystene sine.

- Jeg har akkurat fått piercing i den høyre brystvorten min. Det ble gjort av en stor Hells Angelstype i Soho i London. Jeg føler meg skikkelig sexy med den. Når du har så små pupper som det jeg har, synes jeg at piercing ser bra ut. Jeg har vært hos en lege og snakket om å få silikonpupper, men jeg tror ikke at jeg gidder. Det er en fordel å ha litt små pupper når du står på scenen og rocker.

Sa nei til Puff Daddy

Hun har vært utsatt for sexpress flere ganger. Første gang var da hun jobbet i en bar, og en av kundene begynte å tafse.

- Han var ganske gammel, og prøvde seg på meg. Jeg var ikke interessert, men han fortsatte å prøve seg. Hver gang jeg gikk forbi ham, prøvde han å ta på rumpa mi. Til slutt slapp jeg serveringsbrettet og klappet til ham i ansiktet.

Også den kjente artisten Puff Daddy har prøvd seg.

- Han prøvde skikkelig hardt. Men han hadde den verste sjekkelinja jeg har hørt. Han sa «Når du går i gatene i New York kan du føle deg trygg, jente. For du går sammen med Puff Daddy». Er ikke det dårlig? Jeg hadde ingen problemer med å motstå ham. Han er for glatt.

eugene.brandal.laran@dagbladet.no

Aqua poserer for fotografene under fotosesjonen i København fredag ettermiddag. Fra venstre: Søren Rasted, Rene Diff, Lene Nystrøm og Claus Noren.