Arabisk prins skal ha seksuelt mishandlet sin tjener til døde

Prinsens seksuelle legning ble tema i retten.

- MISHANDLET TJENER: Den saudiarabiske prinsen Saud Abdulaziz bin Nasser al Saud skal ha mishandlet sin tjener til døde. Foto: Scanpix
- MISHANDLET TJENER: Den saudiarabiske prinsen Saud Abdulaziz bin Nasser al Saud skal ha mishandlet sin tjener til døde. Foto: ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Juryen i kriminalretten i London kunne i dag høre at det var «et seksuelt element» i det dødelige angrepet på Bandar Abdulaziz (32), melder BBC.

32-åringen ble funnet slått, kvalt og bitt til døde på luksushotellet Landmark i bydelen Marylebone i London 15. februar i år. Det kom raskt fram at Abdulaziz var en tjener og tilhørte følget til den saudiarabiske prinsen Saud Abdulaziz bin Nasser al Saud. Prinsen er nå tiltalt for å ha utført drapet.

- Bitt på kinnet Den tiltalte er medlem av den velstående saudiarabiske kongefamilien og er en fjern slektning av Saudi-Arabias kong Fahd. Han hevder de to var venner og likeverdige, og nekter for å være homofil. Som et islamsk monarki er homofili forbudt i Saudi-Arabia.

- Bevisene viser klart at han enten er homofil eller har homoseksuelle tendenser, slo aktor Jonathan Laidlaw fast.

- Det er brakt på det rene mishandlingen av Banhar ikke bare ble slått. Det er klare bevis for at det var et seksuelt element til mishandlingen, sa han og viste til bitemerkene på kinnet.

Mishandlet Da liket ble funnet hevdet prinsen at tjeneren hadde blitt angrepet og ranet tre uker før han avgikk med døden, melder BBC.

Da det blodige liket ble funnet virket prinsen sjokkert og trist. Han skal ha fortalt politifolk fra Scotland Yard at de hadde drukket i hotellbaren til tidlig på morgenen dagen før og at han ikke fikk vekt offeret dagen etter.

Ifølge aktor hadde prinsen prøvd å vaske bort blod og Abdulaziz' blodige kær.

Dessuten viser videoovervåkningsbilder fra hotellet at prinsen angrep tjeneren sin i heisen ved flere anledninger. Han skal også ha sparket ham utenfor en restaurant kvelden før han ble funnet død.

VELSTÅENDE KONGEFAMILIE: Prins Abdulaziz forlater på dette bildet kriminalretten i London. Hans sønn, Saud Bin Abdulaziz Bin Nasir al Saud, er tiltalt for å ha drept tjeneren Bandar Abdullah Abdulaziz. Foto:AFP PHOTO/LEON NEAL/SCANPIX
VELSTÅENDE KONGEFAMILIE: Prins Abdulaziz forlater på dette bildet kriminalretten i London. Hans sønn, Saud Bin Abdulaziz Bin Nasir al Saud, er tiltalt for å ha drept tjeneren Bandar Abdullah Abdulaziz. Foto:AFP PHOTO/LEON NEAL/SCANPIX Vis mer