Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Arafat er innesperret på Vestbredden

Palestinernes leder Yassir Arafat er strandet på Vestbredden etter de israelske rakettangrepene mandag og i går. En palestinsk talsmann sier han ikke tror Israel vil la Arafat reise ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bombeeksplosjon i Jerusalem

Arafat var på kontoret sitt i Ramallah i går da et helikopter avfyrte raketter mot et politihus like ved. Kvelden før skjøt israelske helikoptre raketter mot helikopterparken til Arafat i Gaza by og satte ut av spill de tre helikoptrene han normalt pleier å reise imellom Vestbredden og Gazastripen.

Arafats mulighet til å reise, enten for å lede selvstyremyndigheten i Gaza by eller utenlands via den palestinske lufthavnen er «svært begrenset», sa den palestinske sjefforhandleren Saeb Erekat i går kveld.

- For Israels statsminister Ariel Sharons del skal Arafat ikke kunne utføre noe som helst, det er ikke meningen han skal kunne gjøre noe, sa Erekat. Den palestinske selvstyremyndigheten blir effektivt hindret i fungere, sa han.

(NTB)

Hele Norges coronakart