Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Arafat og Barak blir i Camp David

USAs president Bill Clinton uttalte i dag morges at fredsforhandlingene i Camp David fortsetter. Håpet er at Israels president Ehud Barak og palestinernes president Yassir Arafat skal klare å komme fram til en rammeavtale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to partene blir på Camp David fram til president Clinton kommer tilbake fra G8-møtet i Japan på søndag. Clinton gjorde dette klart før han satte seg på flyet til Japan i dag morges.

-Utenriksminister Madeleine Albright vil ha samtaler med de to lederne, og så vil jeg vurdere statusen for samtalene når jeg kommer tilbake, sa Clinton. Presidenten så meget sliten ut, og hadde nesten ikke stemme igjen da han kom med nyheten. -Jeg har tenkt å sove på flyet, sa han.

Terje Rød-Larsen, FNs spesialkoordinator for fredsprosessen i Midt-Østen, ser på krisen som en viktig del av prosessen.

-Om dette blir en skapende krise eller en ødeleggende krise, er det umulig å si ennå. Men jeg tror det er helt riktig av partene å fortsette samtalene i stedet for å dra hjem, sier Rød-Larsen til NRK.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media