Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Arafat stormet ut fra møtet

Palestinernes leder Yasser Arafat stormet illsint ut fra møtet med Ehud Barak og Madeleine Albright, men Albright løp etter og overtalte ham til å komme tilbake, ifølge øyenvitner i Paris.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Møtet mellom Arafat, den israelske statsministeren og den amerikanske utenriksministeren varte og rakk utover kvelden onsdag. Møtet kom i gang mange timer for seint på grunn av Arafat.

Arafat skal ha stormet ut fra den amerikanske ambassadørboligen og hoppet inn i bilen mens han ropte: Dette er en ydmykelse. Jeg kan ikke godta det!

Albright skal ha ropt til vaktene: -Lukk portene, lukk portene!, og Arafat skal ha stanset ved den stengte porten og blitt med tilbake til et nytt møte med Barak.

Offisielle amerikanske kilder ville ikke kommentere hendelsen, mens en israelsk talsmann seint søndag kveld sa at partene hadde gått hver til sitt for konsultasjoner.

Samtidig som partene forhandlet i Paris kom nye meldinger om flere drepte palestinere i Midtøsten.

(NTB-Reuters)