Arbeidsgiver: «Vi er i sjokk»

- Dette er en tragedie, sier 19-åringens arbeidsgiver. Han understreker at dødsleken ikke hadde noe med underholdningsfirmaet å gjøre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

19-åringen som i går kveld døde etter en vanvittig dødslek i Askim, var ansatt i et av Norges største firma for barneunderholdning. Oslo-firmaet har over 60 ansatte, som leies ut til underholdningsoppdrag i Norge, Sverige og Danmark. Vanlige oppdrag er å more barn ved å kle seg ut som kjente barne-tv-figurer.

Den omkomne var på vei tilbake til Oslo sammen med to kolleger etter et oppdrag i Sverige, da 19-åringen bestemte seg for å utføre det vanvittige stuntet i Askim.

- Først og fremst er dette et sjokk, og en dypt tragisk ulykke for alle involverte, sier firmaets daglige leder til Dagbladet.no.

- Det er likevel viktig å understreke at dette tragiske stuntet ikke har noe med vårt firma å gjøre. Dette ble utelukkende gjort på mannens eget initiativ, og dette går langt utover de retningslinjer vi har, sier han.

Arbeidsgiveren ble varslet om ulykken seint i går kveld, og møtte den omkomnes kolleger da de var på vei mot Oslo.

- Å oppleve en slik tragedie er en fryktelig opplevelse, og de to som sitter igjen har det fryktelig vondt nå.

Underholdningsfirmaet valgte i natt å kalle tilbake alle sine ansatte som var ute på oppdrag, og åpnet dørene til hovedkvarteret i Oslo etter hvert som de kom tilbake. Der fikk de tilbud om profesjonell hjelp og oppfølging.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer