Arbeidsløse Cindy trodde hun skulle få hjerteinfarkt da hun oppdaget at hun var million-vinner

Vant 293 millioner dollar i US Powerball. Nå vil vinner-paret adoptere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tidligere i uka ble det bekreftet at de to vinnerloddene i US Powerball lottery ble kjøpt i Arizona og Missouri.

Jackpoten var på utrolige 587,5 millioner dollar, tilsvarende rundt 3,3 milliarder norske kroner.

I Missouri er det mekanikeren Mark Hill og kona Cindy Hill, som kan juble over å ha blitt milliardærer over natten etter å ha sikret seg halve potten.

- Trodde jeg kom til å få hjerteinfarkt Fredag stod de fram, sammen med sine barn, og viste fram sjekken på over 1,6 milliarder norske kroner.

Det var arbeidsløse Cindy som oppdaget vinnertallene.

- Jeg hadde ikke brillene mine, og tenkte at det ikke kunne være de rette tallene. «Er det de rette tallene,» tenkte jeg, mens jeg skalv og ringte mannen min og fortalte ham at jeg trodde jeg kom til å få hjerteinfarkt.

Hun kjørte så bort til svigermoren, for å få henne til å dobbeltsjekke at tallene faktisk stemte.

- Vi er like alminnelige som alle andre Paret har også en adoptivdatter, Jaiden, fra Kina, og nå har de planer om å bruke noen av premiepengene på å adoptere enda et barn.

Men til tross for at økonomien til paret har fått seg et kraftig løft, har de ingen planer om å endre seg.

- Vi kommer fortsatt til å gå ned til kafeen på hjørnet for å spise frokost. Det kan jeg garantere. Vi er jo bare oss, helt vanlige mennesker. Vi er like alminnelige som alle andre. Vi har bare litt mer penger, sa Cindy, ifølge Huffington Post.

Hun sa også at familien vil bidra med penger til veldedige formål.

Lille Jaiden ser derimot muligheten for å kunne ønske seg litt ekstra til jul.

På spørsmål om hva hun ønsket seg mest, svart hun:

- En ponni.

Har ikke stått fram I Missouri er reglene slik at lotterivinnerne må gå ut offentlig for å motta premiesummen. Vinneren i Arizona har derimot foreløpig ikke stått fram.

Men en overvåkningsvideo fra en butikk i Arizona, viser en mann idet han oppdager at han kan være vinner av million-summen.

Ifølge ITV har en av de ansatte i butikken, senere bekreftet at kupongen både virket ekte og at den inneholdt vinnertallene.

Imidlertid har Powerball selv foreløpig ikke gått ut med en offisiell bekreftelse om at mannen i videoen er den heldige vinneren av halve jackpoten.

Jackpoten på utrolige 587,5 millioner dollar er den nest største i USAs historie.

Ifølge ITV var den største potten i USA noen sinne på 656 millioner dollar, tilsvarende rundt 3,7 milliarder norske kroner, og ble fordelt på tre lykkelige vinnere.

OVERVELDENDE: Hill-paret sier det foreløpig ikke har gått helt opp for dem at de har blitt søkkrike. Foto: NTB Scanpix
OVERVELDENDE: Hill-paret sier det foreløpig ikke har gått helt opp for dem at de har blitt søkkrike. Foto: NTB Scanpix Vis mer