Arbeidsmiljøpris til Dagbladet

Journalist Asle Hansen er tildelt ærespris.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Dagbladet.nos Asle Hansen mottok i dag bronseskulptur og diplom som bevis for at han er tildelt Arbeidsmiljøskaddes landsforenings ærespris 2007.

Hovedstyret i foreningen vedtok i styremøte 28. februar i år at Hansen skulle motta denne æresbevisningen. Det er første gang æresprisen deles ut.

Foreningen gir følgende begrunnelse for prisen:

• Journalist Asle Hansen tildeles æresprisen for fremragende og dyptgående journalistikk i forbindelse med avdekking av farer og problemer innen bl.a. oljesektoren når det gjelder eksponering for helsefarlige og sykdomsfremkallende produkter.

• Journalist Asle Hansen har videre gjennom sine artikler påvist direkte feil og store mangler innen både offentlig tilsyn og helsevesenet. Feil og mangler som igjen har resultert i katastrofale følger for våre medlemmer og andre som har utviklet varige helseskader gjennom eksponeringer i forbindelse med utøvelse av sine yrker.

• Journalist Asle Hansen har påvist regelbrudd og store mangler ved rutiner, og ikke minst ble det gjennom en egen artikkelserie satt søkelys på skandalen ved utredninger av pasienter med kjemisk og organisk løsemiddelskade ved Sykehuset Telemark HF.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer