Arbeidstilsynet anmelder Adecco

Arbeidstilsynet politianmelder Adecco Helse for grove brudd på arbeidsmiljøloven ved to sykehjem i Oslo.

TRIST BEBOER: Beboer Helga Berntsen (92) og avdelingssykepleier Ludy Eala snakker om hvordan Ammerudlunden sykehjems ansatte har blitt behandlet av sin arbeidsgiver, Adecco Helse. Nå bryter Oslo kommune sin kontrakt med Adecco etter en rekke brudd på arbeidsmiljøloven. Foto: NINA HANSEN/DAGBLADET
TRIST BEBOER: Beboer Helga Berntsen (92) og avdelingssykepleier Ludy Eala snakker om hvordan Ammerudlunden sykehjems ansatte har blitt behandlet av sin arbeidsgiver, Adecco Helse. Nå bryter Oslo kommune sin kontrakt med Adecco etter en rekke brudd på arbeidsmiljøloven. Foto: NINA HANSEN/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Arbeidstilsynet i Oslo mener de har funnet så grove brudd på arbeidstidsbestemmelsene ved sykehjemmene Ammerudlunden og Midtåsen at det er grunnlag for politianmeldelse.

- Vi skriver på anmeldelsen nå, så detaljene er ikke klare. Men det handler om grove brudd på arbeidstidsbestemmelsene, sier avdelingsleder Pål Lund i Arbeidstilsynet i Oslo til NTB.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer