VED SJØRØVERLANDSBYEN: Ulykken skal ha skjedd i nærheten av inngangen til Kaptein Sabeltanns Verden, som er sjørøverlandsbyen i Dyreparken.
Foto: Stein Johnsen / Samfoto
VED SJØRØVERLANDSBYEN: Ulykken skal ha skjedd i nærheten av inngangen til Kaptein Sabeltanns Verden, som er sjørøverlandsbyen i Dyreparken. Foto: Stein Johnsen / SamfotoVis mer

Arbeidsulykke i Kristiansand Dyrepark: En ansatt er hardt skadet

Vedkommende er sendt til sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det skal ha vært en eksplosjon i en grill som har forårsaket skaden, skriver politiet på Twitter.

En ansatt skal være hardt skadet og er sendt til sykehus. To andre ansatte er sendt til legevakt for sjekk.

Grillulykke

Administrerende direktør i Dyreparken, Arnstein Aamot, opplyser til VG at ulykken skal ha skjedd i nærheten av inngangen til Kaptein Sabeltanns Verden, som er sjørøverlandsbyen i Dyreparken.

- Jeg har fått beskjed om at det har vært en ulykke i forbindelse med oppstart av et grillsted. Jeg er på vei til Dyreparken nå og vet foreløpig ikke hva som er årsaken til ulykken, sier Aamot.

- Vi stenger selvfølgelig Sjørøvergrillen, der ulykken skjedde. Stedet er nå tildekket og stengt, sier Dyrepark-direktøren til Dagbladet.

Han opplyser om at parken ellers vil holdes åpen på vanlig måte i dag.

Fraktet til Ullevål

Ved 11-tiden lørdag formiddag opplyser Sørlandet sykehus at den 22 år gamle mannen er fraktet videre til Ullevål sykehus.

Operasjonsleder Sverre Birkeland i Agder politidistrikt opplyser at Arbeidstilsynet er varslet.

- Arbeidstilynet er varslet, og Dyreparket har informert om at de vil gjøre sine prosedyrer. Vi har nå en tekniker på plass som undersøker ulykkesstedet. Per nå vet vi ikke hva som har gått galt, sier Birkeland til Fædrelandsvennen.