Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Årdal-pårørende har fått bistandsadvokat

Familiene til de to nordmennene som ble drept på bussen ved Holsbru i Årdal, har fått oppnevnt bistandsadvokat.

ÅSTEDET: Teknikere undersøkte bussen der tre personer ble knivdrept mandag. Foto:Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
ÅSTEDET: Teknikere undersøkte bussen der tre personer ble knivdrept mandag. Foto:Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Advokat Maria Kirkeeide Ravnå fra Sogndal skal ivareta de to familienes interesser i prosessen som følger, skriver Sogn Avis.

Blant annet skal hun formidle informasjon til og fra familiene til de to i Bagn og Årdal. Hun skal i første rekke sende politiets opplysninger videre til familiene. Ravnås oppgave er spesielt viktig for at de pårørende skal få vite hva som er reell informasjon fra politiet og hva som er rykter og ikke bekreftede opplysninger, skriver avisen.

Massiv mediedekning gjør også at familiene har behov for bistandsadvokaten, slik at hun kan utfylle og korrigere opplysninger til mediene, skriver avisen videre.

Det var mandag 4. november at bussjåfør Arve Kvernhaug (55) fra Bagn i Valdres, student Margaret Molland Sanden (19) fra Årdal og Brahim Khouya (53) fra Sverige ble drept om bord i Valdresekspressen ved Holsbru i Årdal. En 30 år gammel mann fra Sør-Sudan er siktet for å stå bak trippeldrapet. Han ble torsdag varetektsfengslet i fire uker.

(NTB)