Arendal-skole i full fyr

Brannvesenet har ikke kontroll med flammene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Birkenlund skole i Arendal begynte i 20-tida å brenne, og brannmannskapene kjemper en iherdig kamp mot flammene.

- Foreløpig er det bare idrettshallen og et tilstøtende bygg som brenner, men selve skolebygget ligger like i nærheten, og brannen er ikke under kontroll, opplyser operasjonsleder Bård Austad ved Agder politidistrikt til Dagbladet.no.

Han sier at det er for tidlig å si om hele skolen brenner ned, men at det allerede er klart at brannen vil føre til store skader.

Det var like etter klokka 20 brannvesenet fikk melding om brannen. Det er ting som tyder på at brannen kan ha begynt i noen søppeldunker som står like ved skolen, skriver fvn.no

Politiet sier til Arendals Tidende det kan se ut som brannen har startet i noen søppelcontainere på stedet og deretter spredt seg til bygningens kledning.

Ved 23.30-tida opplyser operasjonsleder Austad at det fortsatt brenner, men at brannen ikke har spredd seg, og at brannvesenet så smått synes å få kontroll over flammene.

I følge skolens egne nettsider ble Birkenlund skole bygget som en ren barneskole i 1964.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer