Året da Ali ble en av oss

Den helga Ali kom hjem, begynte datteren Shadia (seks md.) å le. Da kunne Kohinoor Nordberg (34) omsider senke skuldrene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stem på årets navn! Velg din favoritt blant de ti kandidatene her.(Dagbladet.no): – Hun merka nok den gode stemningen. Alle var i godt humør, og det kom ingen brå overraskelser for henne. Så da begynte hun å le fra hjertet, forteller Kohinoor Nordberg, og smiler ved tanken.

Nå ligger Shadia og pludrer i bærebagen på gulvet. Hun har nettopp kommet inn fra en trilletur med pappa, og syns i grunnen at livet blir stadig bedre, særlig nå når både mamma og pappa er hjemme, og kan konsentrere seg bare om henne. Den vesle familiens leilighet på Vålerenga i Oslo oser av liv.

– Det er nå liksom ingen mellomting med deg, Ali. Du har jo kledd på henne så det ser ut som om hun skal til Nordpolen, sier Kohinoor med et lurt blunk til kjæresten.

– Det er kaldt ute, jenta mi, repliserer Ali kjapt.

Krever rettferdighet

Ali tar med seg Shadia og forsvinner ut mellom de gamle trehusene på Vålerenga igjen, og Kohinoor setter seg i stua med et fornøyd sukk.

– Ali er i lykkerus over å få være med dattera si. Han mista noen måneder, men nå har han tatt opp igjen tråden for fullt, og er en veldig lykkelig pappa, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer