Årets dyreste boligkjøp - blar opp 75 millioner

Erik Bertrand Larssen og Louise Mohn gjør årets dyreste boligkjøp når de kjøper Holmenkollveien 125 av Hans Fredrik Bassøe.

Erik Bertrand Larssen: Kan sammen med sin kone Louise Mohn glede seg over en standsmessig bolig i Holmenkollåsen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
Erik Bertrand Larssen: Kan sammen med sin kone Louise Mohn glede seg over en standsmessig bolig i Holmenkollåsen. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Finansavisen kan i dag fortelle at eiendomsmeglerne Christine Røthe og Hans Houeland i Eklund Oslo New York slår til med årets desidert dyreste boligsalg.

75 millioner kroner Frank Mohn-arving Louse Mohn og coach Erik Bertrand Larssen betaler hele 75 millioner kroner for en kjempevilla på tusen kvadratmeter i Holmenkollåsen.

Selger er Hans Fredrik Bassøe, som for bare et og et halvt år siden ferdigstilte en ny modernistisk bolig med fantastisk utsikt rett bak Holmenkollen restaurant.

Var egentlig ikke til salgs - Eiendommen har ikke vært i markedet. Kjøper henvendte seg til Eklund Oslo New York og fortalte om behov og ønsker. Vi har hjulpet dem til å finne denne, etter at vi hadde kjennskap til selger fra før, selv om boligen egentlig ikke var til salgs, sier megler Hans Houeland til Finansavisen.

Boligen er svært stor med fire mål tomt, ni soverom og ti bad, separat leilighet og to au pair-deler, samt trimrom, party-rom, storstue, tv-stue og veldig høy teknisk standard.

Pent hororar Ifølge Finansavisen tar luksusmegleren Eklund Oslo New York et honorar på tre prosent ved sine eiendomshandler. Det innbringer i så fall et honorar på 2,25 millioner kroner i dette tilfellet.

Flere nyheter Betaler nesten 100 000 kroner pr kvm for små leiligheter
DNB Markets: - Oppsvinget holder frem
- Liten grunn til å heve renten