FRISK PRIS: Selger ber om 80 millioner kroner for Gyldenløves gate 49 A i Oslo. Foto: Håkon Sæbø.
FRISK PRIS: Selger ber om 80 millioner kroner for Gyldenløves gate 49 A i Oslo. Foto: Håkon Sæbø.Vis mer

Dyre villaer i Oslo

Årets råeste boligselger ber om 80 millioner

80 millioner kroner er friskt for en ordinær Frogner-villa med trafikk- og trikkestøy fra Kirkeveien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Mens Lillian Olsson solgte naboeiendommen for 35,5 millioner kroner har styregrossist Grace Reksten Skaugen sammen med mannen Morits Skaugen rykket ut for å selge sin Frogner-villa i Gyldenløves gate 49 A i Oslo.

80 millioner

I fredagens utgave av Finansavisen kan vi lese at prislappen er på 80 millioner kroner. Vi snakker følgelig om en av de aller høyeste prisene for salg av en Oslo-eiendom noensinne.

Ifølge Finansavisen er det eiendomsmekler Torbjørn Ek som har oppdraget med å selge eiendommen. Han skal ha jobbet knallhardt i flere måneder, men foreløpig ikke lyktes med å finne en kjøper til eiendommen.

Ordknapp

- La meg kontakte oppdragsgiver, så kommer jeg straks tilbake til deg, svarer Torbjørn Ek da Finansavisen konfronterer ham med eiendommen han har for salg i Gyldenløves gate 49 i Oslo.

I går ettermiddag tikket det inn følgende SMS fra Ek: «Ref samtale tidligere. Beklager, men jeg har ingen kommentar til ryktene som du refererte til».

Frisk pris

At Ek må ha full fokus på å finne kjøper er forståelig. Byvillaen på Frogner framstår helt vanlig for området og eiendomsmeklere Finansavisen har kontaktet har anslått en markedspris fra 50-tallet og opp mot 70 millioner kroner.

Huset har et areal på 400 kvadratmeter. Dertil kommer garasje med gjesteleilighet på 50 kvadratmeter på toppen. Alt står på en tomt på ett mål.

Andre økonominyheter:
Økonomiekspert advarer: Dette kan ende med forferdelse
Forskningssjef advarer: Risikoen er meget høy