Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Årets siste TV-latter

Har du ikke annet fore på nyttårsaften, kan en time og et kvarters humørpille fra NRK muntre opp. I kveld går det årlige TV-høydepunktet med underholdningsavdelingens vareopptelling - kavalkaden «Takk for det gamle!».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Der blir det gjensyn med blant andre «Lille lørdag»-gjengen, Øivind Bluncks Fridtjof, Trond Kirkvaag og Otto Jespersens «Trotto Libre», Synnøve Svabø, Tore (Strømøy) på sporet, «Sveip» med Tande-P., Claus Wiese, Alex, «Da Capo!», Elin Østraats «Krakk» og Inger Gunn Sandes «Helg i solnedgang».

Det er humorveteranen Bjørn Sand som har satt sammen programmet sammen med Bjørn Scheele.

- Jevnt og godt

- Det er mye artig i år, men det er ikke ett skjellsettende program som peker seg ut - som hele nasjonen går og venter på. Det har vært jevn god kvalitet i alle underholdningsinnslag, sier Bjørn Sand. Han mener alle vil finne noe de liker.

Sand er spesielt stolt av å bringe innslag fra egne underholdningsprogrammer laget ute i regionene med Tore Strømøy, Elin Østraat og Inger Gunn Sande.

Uten vertskap

Nytt av året er også at underholdningskavalkaden sendes uten spesiell programledelse.

- Vi benytter originalprogrammenes egen innannonsering. Da blir det mindre preik og plass til flere programinnslag, lover Sand, som tidligere år har benyttet både Petter Nome og Tande-P. i den rollen.

For de som velger fest, fyrverkeri og ordentlig moro på årets siste dag, og som like' å SKRÆÆM folk, er det satt opp reprise i morgen ettermiddag.

SKOGENS MANN: Fridtjof fra de dype skoger i Ytre Enebakk har truet med å sette underholdningsårgangen 96 inn i en verdig ramme. Foto: TOM MARTINSEN
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media