Årets verste dag

Regnet ut av britisk forsker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Forsov du deg i morges? Kranglet med sjefen? Brutt atter et nyttårsforsett? I så fall er du ikke alene. Dette er årets verste dag, skal vi tro Dr. Cliff Arnall ved universitet i Cardiff.

Han har regnet seg fram til hva som er den kjipeste dagen i året, og har kommet fram til at det er den tredje mandagen i januar. Dagen er døpt \'blåmandag\'.

Flere variablerForskeren i Wales har kommet fram til en likning for å begrunne påstanden: (W+ (D-d)) * TQ/M * NA.

W står for været, D for gjeld, d for månedslønn, T for tida siden jul, Q for tida som er gått etter du mislyktes i å kvitte deg med en uvane, M for motivasjonsnivå og NA for behovet å gjøre noe.

Januar ofte består av dårlig vær, har den britiske forskeren observert. Samtidig har de fleste brutt sine nyttårsforsetter bare en ukes tid inn i det nye året, og når vi kommer til årets tredje uke har nesten alle lagt joggeskoa bakerst i skapet og revet av seg nikotinplasteret. Og det som måtte være igjen av julestemning og familiehygge har forlengst forlatt oss denne uka, slår Arnall fast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer