Arfan Bhatti får ikke nærme seg TV 2s lokaler

Nå vil han kreve forbud mot at TV 2 får filme ham.

TRUET TV 2 FOTOGRAF: Den straffedømte 34-åringen Arfan Bhatti får ikke lov til å oppsøke TV 2s lokaler etter at han truet en av fotografene deres i forrige uke. Her er han avbildet sammen med advokat John Christian Elden i retten for halvannet år siden.
Foto: Hans A Vedlog
TRUET TV 2 FOTOGRAF: Den straffedømte 34-åringen Arfan Bhatti får ikke lov til å oppsøke TV 2s lokaler etter at han truet en av fotografene deres i forrige uke. Her er han avbildet sammen med advokat John Christian Elden i retten for halvannet år siden. Foto: Hans A Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Straffedømte Arfan Bhatti (34) har fått forbud av politiet mot å oppsøke TV 2s lokaler, etter at han truet en TV 2-fotograf på vei ut fra rettssaken mot de tre terrortiltalte mennene i den norske al-Qaida-saken.

- Bhatti bare rister på hodet over dette, de gangene han har vært der, har de jo bedt ham om å komme, sier advokat John Christian Elden til Dagbladet.

Bhatti dukket opp som tilskuer under rettssaken mot de tre terrorsiktede nordmennene i forrige uke, men ble bortvist på bakgrunn av at han er straffedømt.

Truet med å filme På vei ut oppdaget han at han ble filmet av en fotograf fra TV2, og ba vedkommende slutte. Ifølge TV2.no svarte fotografen at Bhatti var på et offentlig sted. Da skal Bhatti ha gått med raske skritt mot fotografen, før han ble stanset av politiet.

På vei ut pekte 34-åringen på TV 2s fotograf, og ifølge TV 2 sa han deretter:

- Jeg finner deg, du jobber i TV 2. Tror du ikke jeg finner deg? Forbanna svin. Vantro svin.

- Jeg skal filme deg og din familie, bare vent og se. Så får du føle på kroppen hvordan det er å filme andre, sa han videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer