Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Argentina: Fant plastpeniser fylt med kokain

Beslaglagt etter lengre tids etterforskning.

ARGENTINA: Politiet i Argentina fikk seg en overraskelse da de beslagla over ti kilo kokain. Video: Politiet Vis mer

Argentinsk politi startet i januar en etterforskning mot det som skal være en større narkotikaring i byen La Plata sør for Buenos Aires.

Etter hvert tok politiet seg inn i boligen til et par, drivere av en peruansk restaurant, der de gjorde oppsiktsvekkende funn, ifølge The Guardian:

Politiet fant blant annet plastpeniser fylt med kokain. Slik skal langerne ha solgt narkotika i byens «Red light district».

En video av beslaget er publisert av politiet i Argentina, som viser blant annet disse falske penisene som ble brukt i ulovlighetene. I tillegg beslagla politiet en halvkilo marihuana og mer enn en kilo kokain.

Politiet skal altså ha holdt et øye med de mistenkte over lengre tid. Blant annet har de avlyttet telefonsamtaler, der de etter hvert klarte å knekke et kodespråk.

Blant annet skal «en bestemor» ha vært kodeord for ti gram kokain. «En baby», var fem gram.

Politiet har ransaket sju hjem i La Plata, Berisso og San Isidro, der de pågrep fem menn og tre kvinner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling