Ari har kjøpt vennskapsringer

Prinsesse Märtha Louise og forfatteren Ari Behn er ikke forlovet. Det får Dagbladet bekreftet fra flere svært pålitelige kilder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både Aftenposten og VG har fulgt opp ukebladet Se og Hørs spekulasjoner om at prinsesse Märtha Louise og forfatteren Ari Behn er hemmelig forlovet. Se og Hør tok bilde av paret utenfor en restaurant forrige lørdag. Bildene viser at begge har nye, glatte gullringer på høyre ringfinger.

Flere svært pålitelige og uavhengige kilder avviser på det sterkeste overfor Dagbladet at de to er forlovet.

For 14 dager siden skrev Dagbladet for første gang om det nære forholdet mellom forfatteren og prinsessen. Ari Behn ble kjent med prinsesse Märtha Louise gjennom sin mor, Marianne Solberg Behn, som er rosenterapeut. Slottet kjente til romansen.

Vennene til paret sier de kjenner til historien bak ringene de to har utvekslet. Etter det Dagbladet forstår, er ringene et tegn på evig vennskap - en gave fra Ari til prinsessen. Forfatteren som er kåret til Norges mest velkledde mann, liker å pynte seg med smykker og ringer.

- Ari liker å kjøpe smykker til damene, men han har ikke forlovet seg. Det ville i det hele tatt vært veldig ulikt ham, sier en som kjenner forfatteren godt.

Ari Behn.