Ari og Märtha er hjemme igjen

Prinsesse Märtha Louise og ektemannen Ari Behn kom i dag hjem fra sin fem uker lange bryllupsreise ved Stillehavet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Paret forteller at de har hatt en strålende ferie ved Stillehavet, opplyser informasjonssjef Wenche Rasch til NTB.

Noen nærmere beskrivelse av oppholdet eller nøyaktig hvor de har vært, vil ikke paret opplyse noe om, sier Rasch.

Bortsett fra oppslag i pressen om at paret like etter bryllupet skal ha vært observert på en strand i Dubai, ser det ut til at paret har klart å holde reisemålet skjult for pressen. Journaliststreiken like etter bryllupet må kanskje ta noe av skylden for det. Da fikk de nygifte i hvert fall et forsprang på pressen.

Hva prinsessen og husbonden skal gjøre i sommer, vil Rasch foreløpig ikke si noe om. Prinsesse Märtha Louise vil være til stede på en internasjonal sommerleir på Haraldvangen for fysisk funksjonshemmede den 30. juli og to dager senere åpner hun Telemarkfestivalen, men står ellers ikke oppført på noen programposter på kongehusets hjemmeside.

Når hennes fadder, grev Flemming av Rosenborg, begraves i Holmen kirke i København onsdag, vil prinsessen trolig være til stede sammen med resten av kongefamilien.

Noen feriedager på Mågerø sammen med familien skal det nygifte paret også ha i løpet av sommeren, og trolig vil de to bruke en del av ferien til å se på hus og å gjøre ferdig den offisielle bryllupsboka som de i stor grad bidrar til selv.

(NTB)

HEMMELIG TUR: Prinsessen og forfatteren vil foreløpig ikke fortelle hvor i Stillehavet de har vært.