Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Ari og Märtha «tok» vårt navn

De ventet seg en gutt. Da barnet kom til verden natt til i går - og viste seg å være ei jente - valgte de navnet Angelica.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TROMSØ (Dagbladet): Ikke rart at Rachel og Otto Johansen satt med litt blandede følelser da de få timer seinere - på TV - fikk vite at den kongelige nykommeren skal ha samme navn.

- Da vi så på nyhetene, ble vi nærmest litt skuffet. Ari og Märtha tok «vårt» navn. Nå kommer alle til å tro at vi har hermet. Men vi går nok for Angelica uansett, sier de - tross alt - lykkelige, nybakte foreldrene.

Døgnets aller første Angelica kom til verden klokka 01.16 natt til i går, veide 3020 gram og målte 48 cm. - For oss betyr navnet «like an angel», sier foreldrene.

«LITT SNYTT»: Rachel og Otto Johansen fra Tromsø med vesle Angelica, som ble født ved Universitetssykehuset i Nord-Norge klokka 01.16 natt til i går. <!--FOTO--><!--/FOTO--><!--/BTEK0-->
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media