Eksplosjon i Manchester:

Ariana Grande: - Jeg er så lei for det. Jeg har ikke ord

Ariana Grande kom fra eksplosjonen uten skader.

KNUST: Popstjerna Ariana Grande tvitret etter eksplosjonen at hun ikke har ord og at hun er veldig lei seg. 22 personer er drept og 59 skadd etter eksplosjonen som skjedde utenfor Manchester Arena der Grande holdt konsert i går kveld. Her fra en konsert i Indonesia i 2015. Foto: EPA / NTB scanpix
KNUST: Popstjerna Ariana Grande tvitret etter eksplosjonen at hun ikke har ord og at hun er veldig lei seg. 22 personer er drept og 59 skadd etter eksplosjonen som skjedde utenfor Manchester Arena der Grande holdt konsert i går kveld. Her fra en konsert i Indonesia i 2015. Foto: EPA / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 22 personer er drept og 59 skadd etter eksplosjonen ved konsertarenaen Manchester Arena i England sent i går kveld.Politiet etterforsker eksplosjonen som et terrorangrep og mistenker at en selvmordsbomber står bak.

Eksplosjonen skal ha funnet sted på utsiden av konsertarenaen klokka 23.35 norsk tid, ifølge The Guardian. Det skal ha skjedd på et tidspunkt da mange var på vei ut av konsert-lokalet.

Der hadde den amerikanske popstjerna Ariana Grande (23) holdt konsert. Like før klokka 05 norsk tid tvitret hun for først gang om hendelsen.

«Knust. Fra bunnen av hjertet, jeg er så lei for det. jeg har ikke ord».

En talsperson sier artisten er i god behold. Flere vitner forteller om et «kraftig smell» eller eksplosjon omtrent da konserten var ferdig. Grandes manager, Scooter Braun, uttrykker sorg på Twitter.

- Vi sørger over livene til barna og deres nærmeste som er revet bort av denne feige handlingen, er blant ordene han har lagt ut.

23 år gamle Grande er for tiden på Europa-turné, og mange unge fans hadde funnet veien til mandagens opptreden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer