KNUST: Popstjerna Ariana Grande tvitret etter eksplosjonen at hun ikke har ord og at hun er veldig lei seg. 22 personer er drept og 59 skadd etter eksplosjonen som skjedde utenfor Manchester Arena der Grande holdt konsert i går kveld. Her fra en konsert i Indonesia i 2015. Foto: EPA / NTB scanpix
KNUST: Popstjerna Ariana Grande tvitret etter eksplosjonen at hun ikke har ord og at hun er veldig lei seg. 22 personer er drept og 59 skadd etter eksplosjonen som skjedde utenfor Manchester Arena der Grande holdt konsert i går kveld. Her fra en konsert i Indonesia i 2015. Foto: EPA / NTB scanpixVis mer

Eksplosjon i Manchester:

Ariana Grande: - Jeg er så lei for det. Jeg har ikke ord

Ariana Grande kom fra eksplosjonen uten skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 22 personer er drept og 59 skadd etter eksplosjonen ved konsertarenaen Manchester Arena i England sent i går kveld.

Politiet etterforsker eksplosjonen som et terrorangrep og mistenker at en selvmordsbomber står bak.

Eksplosjonen skal ha funnet sted på utsiden av konsertarenaen klokka 23.35 norsk tid, ifølge The Guardian. Det skal ha skjedd på et tidspunkt da mange var på vei ut av konsert-lokalet.

Der hadde den amerikanske popstjerna Ariana Grande (23) holdt konsert. Like før klokka 05 norsk tid tvitret hun for først gang om hendelsen.

«Knust. Fra bunnen av hjertet, jeg er så lei for det. jeg har ikke ord».

En talsperson sier artisten er i god behold. Flere vitner forteller om et «kraftig smell» eller eksplosjon omtrent da konserten var ferdig. Grandes manager, Scooter Braun, uttrykker sorg på Twitter.

- Vi sørger over livene til barna og deres nærmeste som er revet bort av denne feige handlingen, er blant ordene han har lagt ut.

23 år gamle Grande er for tiden på Europa-turné, og mange unge fans hadde funnet veien til mandagens opptreden.

Ifølge NTB utsetter Ariana Grande resten av turneen sin.

Hun skulle etter planen holdt konserter på O2-arenaen i London torsdag og fredag, deretter skulle hun til Belgia, Polen, Tyskland og Sveits.

Norske Jan Morten Haukefær og dattera ble forskrekkede vitner til den dramatiske hendelsen.

FLYKTER: Her flykter publikum i panikk, etter et eller flere kraftige smell under konsert i Manchester. Video: AP Vis mer Vis mer

- Helt på slutten av den siste sangen hørte vi det som hørtes ut som en kraftig eksplosjon. Vi la på sprang sammen med kanskje 10 000 andre. Voksne og barn løp ut i panikk. Vi løp ved siden av unger som grein, sier han til Dagbladet.

Manchester Arena kan ta opptil 21 000 publikummere og er den største innendørsscenen i Manchester. Den er knyttet sammen med Victoria stasjon, som har både tog- og trikkespor.

CNN viser til ikke navngitte kilder i politiet, som sier at britisk politi har identifisert en mann på åstedet som en mulig selvmordsbomber.