Arieh (5), Gabriel (4) og Miriam (7) er stedt til hvile

Ble drept i Toulouse mandag.

BEGRAVELSE: Moren til syv år gamle Miriam Monsonego som ble skutt og drept i Toulouse mandag, sørger over datteren under begravelsen. Foto: Baz Ratner/Reuters/Scanpix
BEGRAVELSE: Moren til syv år gamle Miriam Monsonego som ble skutt og drept i Toulouse mandag, sørger over datteren under begravelsen. Foto: Baz Ratner/Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De fire døde ble fraktet med et fransk militærfly som landet i Jerusalem tidlig i morges. Klokken 10 ble de begravet ved gravlunden Givat Shaul's Har Hamenuchot.

Frankrikes utenriksminister Alain Juppe var til stede ved begravelsen og holdt tale. Ifølge en kunngjøring fra den franske ambassaden er Juppe til stede for å vise det franske folkets solidaritet med ofrenes familie og det jødiske folket.

Om lag 2 000 mennesker var ifølge NTB møtt fram for å ta farvel med de fire drapsofrene. Femti personer fra ofrenes framilie og venner er til stede ved begravelsen.

Ifølge BBC har begravelsen vært preget av sterke følelsesutbrudd. Moren til syv år gamle Miriam Monsonego ankom i en ambulanse og måtte bæres ut etterpå.

I tillegg har den etterlatte konen til rabbi Jonathan Sandler, som også mistet sine to sønner Arieh (5) og Gabriel (4), bestemt seg for å ikke vende tilbake til Frankrike.

De fire mistet livet i skyteepisoden i Toulouse i Frankrike mandag.

På morgenen kom en mann kledd i svart lær kjørende på en svart motorsykkel til den jødiske skolen Ozar Hatorah.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer