Aris familie strålte

MOSS (Dagbladet): Marianne Solberg Behn strålte da det ble kjent at hennes sønn Ari og prinsesse Märtha Louise venter sitt første barn. - Jeg er bare lykkelig, sier Aris mor til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Like før klokka 19.00 i går kom Marianne Solberg Behn hjem til Framveien i Moss. I rundt ei uke har hun båret på hemmeligheten. Nå kunne hun endelig snakke om det.

- Jeg gleder meg veldig over å få et nytt barnebarn. Det er helt strålende. Det er fint å se hvor fint de har det sammen, og jeg er veldig glad på deres vegne, sa Marianne Solberg Behn til Dagbladet.

Hun var glad for at hun i går kunne snakke om det.

- Det var godt endelig å kunne dele budskapet med alle andre. De kommer til å bli gode foreldre, og de er glad i barn begge to, sier hun.

Pappa dro til sjøs

Først i går formiddag fikk pappa Olav Bjørshol overbrakt gledesbudskapet. Bjørshol jobbet i går med båten sin i Moss. Like etter at han fikk budskapet dro han til sjøs.

- Jeg fikk en telefon fra min sønn i formiddag. Han sa at «Det er muligheter for å bli bestefar». Vi lo hjertelig sammen etterpå. Men selv om jeg fikk den endelige beskjeden i dag, har jeg hatt en viss anelse. Kall det gjerne intuisjon, sier Bjørshol.

- Du har kanskje forslag til navn?

- Nei, det overlater jeg til foreldrene. Jeg er sikker på at de kommer opp med et fint navn. Paret sa at de er lykkelige, sier Bjørshol.

Familien strålte

Aris lillesøster, Anja Bjørshol (28), gleder seg over at hennes to barn Isak Rafael (3) og Ask Andreas (8) snart får en fetter eller kusine.

- Det er kjempehyggelig. Jeg har jo vært så tidlig ute selv, og har ventet på at Ari skulle komme etter. Endelig blir jeg tante, ler Anja.

Hun har båret på hemmeligheten i snart ei uke.

- Jeg skal bli en snill og gavmild tante. En slik tante som skjemmer barna bort litt. Tanter og onkler skal være litt slik, sier Anja.

Hun har selv valgt originale navn til sine to gutter, og er ikke i tvil om at Ari og prinsessen vil finne et passende navn til den førstefødte.

- De er så kreative og flinke, sier hun.

Også lillebror Espen Bjørshol (23) slutter seg til gratulantene: - Dette var et veldig gledelig budskap, sier han.

Glade oldeforeldre

Anne Marie og Andreas Solberg har solid erfaring som oldeforeldre. Nå gleder de seg til sine tredje oldebarn.

- Veldig hyggelig. Vi gleder oss, men jeg har ikke helt vent meg til tanken på å bli oldemor på ny, sier en glad Anne Marie Solberg til Dagbladet.

Fra før er hun og ektemann Andreas oldeforeldre til Anja Bjørshols to barn.

- Det var datteren vår, Marianne, som ga oss den gledelige nyheten. Vi har ikke snakket med verken Ari eller Märtha ennå, men vi skal nok ringe og gratulere dem i løpet av kvelden eller morgendagen, sier oldemor Solberg.

- Hvordan skal dere feire?

- Det blir ingen feiring i kveld, i hvert fall. Nå skal vi spise suppe, sier Anne Marie Solberg.

STRÅLTE: Marianne Solberg Behn gleder seg over sønnens familielykke. I går mottok hun gratulasjoner hjemme i Moss.