Arktiske forhold på østkysten av USA

En av de travleste handelshelgene i året gikk i vasken for næringslivet på Østkysten av USA da området ble rammet av en massiv snøstorm.

SNØSTORM: Hele Washington var dekket av et tjukt hvitt teppe av snø da østkysten ble rammet av en av de verste snøstormene på mange år. Foto: REUTERS / Jonathan Ernst / SCANPIX
SNØSTORM: Hele Washington var dekket av et tjukt hvitt teppe av snø da østkysten ble rammet av en av de verste snøstormene på mange år. Foto: REUTERS / Jonathan Ernst / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

En av de travleste handelshelgene i året gikk i vasken for næringslivet på Østkysten av USA da området ble rammet av en massiv snøstorm.

De få som våget seg ut i kulda og snoen i Washington, Baltimore og andre byer lørdag, fant nesten folketomme gater og veier, fulle av snødriver og forlatte biler, mens fem centimeter snø lavet ned i timen.

Snøværet som strekker seg fra North Carolina til New York er et av de verste på mange år. Noen steder er det falt over 60 centimeter snø, og meteorologene varslet at stormen ville bli verre, med snø og sterk vind, innen den glir over utover søndagen.

Flytrafikk innstilt

De fleste flyavgangene i området ble innstilt som følge av uværet. Alle rullebanene på Reagan-flyplassen i Washington var stengt, mens en var åpen på Dulles-flyplassen. Men få ankomster var ventet.

Også togpassasjerer måtte regne med store forsinkelser, og i Washington ble alle bybusser og T-banetrafikken på banestrekninger som ikke går i tunnel, innstilt.

Det ble erklært unntakstilstand i både Philadelphia og Washington, og folk i hovedstadsområdet ble bedt om å holde seg hjemme. Også guvernørene i Virginia, West Virginia og Kentucky erklærte unntakstilstand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer