Arlo (3 md.) ristet til døde

- Vi vil aldri glemme deg. Sov godt, vår lille engel.

DREPT: Tre måneder gamle Arlo Breslin ble ristet til døde av et familiemedlem. Foto: Privat/politiet i West Midlands.
DREPT: Tre måneder gamle Arlo Breslin ble ristet til døde av et familiemedlem. Foto: Privat/politiet i West Midlands. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En 31 år gammel mann fra Coventry i England ble fredag dømt for å ha drept tre måneder gamle Arlo Breslin i juni i 2018.

Mannen, som er et familiemedlem, skulle passe Arlo i en times tid mens babyens mor skulle levere de tre andre barna sine på skolen og barnefaren dro på jobb.

Da mora kom tilbake, sto 31-åringen med den livløse ungen i armene og ropte navnet hennes, skriver politiet i West Midlands i en pressemelding.

Arlo ble fraktet til barnesykehuset i Birmingham med hjertestans. Han døde to dager seinere.

Obdusert

31-åringen har hele tiden nektet straffskyld og sier at Arlo lå og sov. Da han gikk for å se til ham, hadde ungen krampetrekninger og hadde fått et anfall, ifølge mannens forklaring.

Men obduksjonsrapporten viste at Arlo hadde store hodeskader som skyldtes at han hadde blitt ristet. 31-åringen ble arrestert og tidligere i år siktet i saken, skriver BBC.

- Arlo er mirakelbabyen vår, vi elsker ham svært, svært mye. Vi vil aldri glemme deg, kjære. Sov godt, vår engel. Fortsette å lyse ned på oss, sier familien i en pressemelding.

Høyt elsket

Politiet i West Midlands sier at saken har gjort sterkt inntrykk på dem.

- Dette har vært en usedvanlig trist sak å etterforske, og det har hatt en forferdelig innvirkning på familien. Lille Arlo var en frisk og glad baby, som var høyt elsket, sier Michelle Allen hos politiet i West Midlands.

- Jeg håper at dommen gir dem noe trøst og lar dem begynne på sorgprosessen. Våre tanker er hos dem.

31-åringen ble dømt for forsettlig drap i Warwick Crown Court på fredag. Han fikk ni år i fengsel.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer