Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Arne Johannessen vurderer å trekke seg

Lederen av Politiets Fellesforbund har sagt ja til gjenvalg i november, men kan likevel ikke love at han kommer til å fortsette.

VURDERER:  Leder i Politiets Fellesforbund, Arne Johannessen (t.h.) vurderer å trekke seg. Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet
VURDERER: Leder i Politiets Fellesforbund, Arne Johannessen (t.h.) vurderer å trekke seg. Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg hadde frist på meg i juni til å svare på om jeg stiller til gjenvalg eller ikke. Det svarte jeg ja til, men understreket samtidig at jeg kommer til å vurdere å si at nok er nok. Det har blitt noen tøffe tak siden jeg begynte med organisasjonsarbeid på toppnivå i 1988, sier han til Dagsavisen.

Johannessen har siden han ble valgt som leder i Politiets Fellesforbund i 2000, blitt gjenvalgt enstemmig uten motkandidat. Men han utelukker ikke at det kan være slutt når årets landsmøte går av stabelen i Molde i november.

- Jeg er sånn skapt at dersom jeg ikke opplever å ha 110 prosent motivasjon, så vil det være uaktuelt å fortsette, sier Johannessen, som går tilbake til jobb som lensmann i Sogndal hvis han trekker seg. Han lover å gi beskjed om hva han bestemmer seg for i godt tid før landsmøtet starter 6. november.

Nestleder Sigve Bolstad skal ifølge Dagsavisen ha sagt ja til å ta over som leder hvis Johannessen trekker seg, men han har samtidig sagt klart i fra at det ikke er aktuelt å stille som motkandidat.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media