Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Arne Strand på bedringens vei

Tilstanden for den norske CMI-forskeren Arne Strand er stadig bedre, opplyser arbeidsgiveren. Han forventes å bli helt frisk igjen.

POSITIVE: Det antas at Arne Strand vil bli helt bra igjen etter brudd- og røyskader han fikk i angripet i Kabul. Foto: Kristen B. Hus /CMI / NTB scanpix
POSITIVE: Det antas at Arne Strand vil bli helt bra igjen etter brudd- og røyskader han fikk i angripet i Kabul. Foto: Kristen B. Hus /CMI / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Strand er fortsatt under behandling ved Haukeland universitetssjukehus. Han forventes å bli helt bra igjen fra brudd- og røykskadene han pådro seg i angrepet på Hotel Intercontinental i Kabul i Afghanistan lørdag 20. januar, opplyser kommunikasjonsleder Ingvild Hestad ved Chr. Michelsens institutt (CMI) i en pressemelding.

- Ytterligere kommentarer om hendelsesforløpet vil ikke bli gitt før Arne Strand selv er klar for det. Nå trenger Arne ro. Han vil være utilgjengelig for pressen de nærmeste ukene. Vi ber om forståelse for det. Arne Strand takker for all omtanke og oppmuntring, heter det videre.

Strand, som er assisterende direktør på CMI, var på arbeidsreise i Afghanistan. Han har i flere år forsket på Afghanistan og befant seg på Intercontinental-hotellet da det ble angrepet av Taliban. Seks væpnede menn angrep hotellet og jaktet på utlendinger opp gjennom etasjene.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!