Arnold har aldri vært mindre populær

Sliter ikke bare med konas mobilvaner.

UPOPULÆR: Arnold Schwarzenegger, her fotografert sammen med New York-ordfører Michael Bloomberg (t.v) og Pennsylvania-guvernør Ed Rendell, da de alle tre ga støtte til Barack Obamas helsereformplaner, har problemer på hjemmebane i California. Foto: REUTERS/Jim Young/Scanpix
UPOPULÆR: Arnold Schwarzenegger, her fotografert sammen med New York-ordfører Michael Bloomberg (t.v) og Pennsylvania-guvernør Ed Rendell, da de alle tre ga støtte til Barack Obamas helsereformplaner, har problemer på hjemmebane i California. Foto: REUTERS/Jim Young/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): Gårsdagen var ikke California-guvernør Arnold Schwarzeneggers aller beste. Ikke bare måtte han stramme opp kona Maria Shriver, etter at hun brøt loven Schwarzenegger selv innførte i staten, da hun snakket i mobiltelefon samtidig som hun satt bak rattet.

Han fikk også presentert den siste meningsmålingen som viser at han aldri har vært mer upopulær blant velgerne i staten enn nå. Var populær tidligereUndersøkelsen, som viser såkalt approval rating, viser at bare 27 prosent nå er fornøyd med jobben guvernøren gjør. Det er ned seks prosentpoeng fra forrige måling, som ble presentert i april, melder nyhetsbyrået AFP.Med det er Schwarzenegger omtrent på samme popularitetsnivå som George W. Bush var på slutten av sin andre presidentperiode. Bush forlot Det hvite hus med historisk lav popularitet.Den tidligere filmstjerna har vært guvernør i California i seks år. Han har lenge vært svært populær, og blitt sett på som en republikaner som var dyktig til å samarbeide med demokratene for å få gjennom brede forlik.

I september 2004 var 65 prosent fornøyd med ham, og republikaneren ble ganske enkelt gjenvalgt i 2006. ØkonomiproblemerSchwarzeneggers popularitet har dalt i takt med at statens økonomiske problemer har økt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer