- Aromaterapeut voldtatt på jobb

Aromaterapeuten (20) skal ha blitt brutalt voldtatt av en kunde mens hun masserte ham. Mannen kom seg unna, men fire uker seinere ville han ha ny time - med den samme jenta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

STAVANGER (Dagbladet): En kveld i mai i år var hun alene på jobb i et seriøst og velrenommert massasjeinstitutt i Rogaland.

Midt i behandlingen skal massasjekunden (38) ha grepet fatt i den unge aromaterapeuten og tvunget henne til å masturbere seg. Etterpå skal han ifølge Statsadvokatene i Rogaland ha fullbyrdet voldtekten ved siden av massasjebenken.

Sluttet

Nå orker ikke kvinnen å nærme seg en massasjebenk lenger, og frykter at karrieren hennes er ødelagt.

- Jeg har sluttet ved instituttet, og det blir veldig vanskelig for meg å komme tilbake til jobben nå. Hver gang jeg skal behandle noen, dukker hendelsen opp igjen. Jeg klarer bare ikke å tenke på noe annet. Det er synd, for det var dette jeg hadde sett fram til å jobbe med. Min store drøm ble ganske fort knust, sier den 20 år gamle aromaterapeuten til Dagbladet.

Brå stopp

Siden den angivelige voldtekten fant sted i mai, har hun gått jevnlig til psykolog. Det som var begynnelsen på en karriere innen massasje og aromaterapi, fikk en brå stopp.

- Han har ødelagt veldig mye for meg. Alt har rast sammen, forteller kvinnen.

I fire uker var den antatte gjerningsmannen på frifot. Før den paralyserte 20-åringen fikk varslet politiet etter hendelsen, var mannen nemlig forsvunnet.

Kom tilbake

Etterforskerne hadde et godt signalement fra fornærmede og fant rester av mannens sæd i massasjerommet. Men dette var ikke nok til at politiet fant 38-åringen.

Derimot var det den tiltalte selv som bidro til at saken nå regnes som oppklart. Fire uker seinere kom han tilbake til studioet og ba om en ny time med 20-åringen, som av naturlige årsaker ikke var på jobb.

En av kvinnens kolleger mente derimot at signalementet kunne passe, og tipset politiet. Like etter var mannen pågrepet.

Nekter skyld

Den nordafrikanske mannen er satt under tiltale av Statsadvokaten i Rogaland, og om ti dager må han svare for en lang rekke anklager i Stavanger tingrett. Voldtekten er det mest alvorlige punktet. Men 38-åringen er også tiltalt for å ha befølt en kvinnelig taxisjåfør. Han skal i tillegg ha begått sju tyverier, ett heleri og skal ha båret kniv på en nattklubb i Stavanger.

- Min klient nekter straffskyld for voldtekten. Utover det har jeg ingen kommentarer før rettssaken, sier mannens advokat, Vahid Ala'i.

ÅSTEDET: I dette rommet skal den 20 år gamle aromaterapeuten ha blitt voldtatt av en nordafrikansk kunde.
KLARER IKKE Å JOBBE: - Jeg har sluttet ved instituttet, og det blir veldig vanskelig for meg å komme tilbake til jobben nå. Hver gang jeg skal behandle noen, dukker hendelsen opp igjen, forteller aromaterapeuten (20).