Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Arrestasjon på overtid

Kollegene til den indiske politimannen Gangaram Rane har ledd av ham i årevis. Nå kan de kanskje slutte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En politimann i Bombay foretok nylig sin aller første arrestasjon - etter 36 år i tjeneste, melder melder nettstedet Ananova

Gangaram Rane patruljerte gatelangs i nattens mulm, da han fikk melding om et væpnet ran ikke langt unna stasjonen. Ranerne var bevæpnet med kniver, en pistol og et sverd, og var i ferd med å bryte seg inn i en gullsmedforretning. Rane hastet til åstedet. Der fant han fire av de fem ranerne, overmannet av andre tilstedeværende. Dermed var det bare å fiske frem håndhjernene.

Den «tålmodige» politimannen kunne gjøre sin første pågripelse, 36 år etter at han tok på seg uniformen første gang. En fin fangst, dessuten: fire ranere og juveler til en verdi av 15.000 pund. Men æres den som æres bør:

- Jeg var ikke redd, fordi ranerne allerede var overmannet. Jeg har gjort min første arrestasjon, takket være disse modige menneskene, sier Rane.

Nå skal han belønnes for sin innsats.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media