Arrestert da han landet

SKIEN (Dagbladet): Tobarnsfaren (39) ble pågrepet av politiet da han i går landet på Gardermoen etter juleferien. I dag blir han framstilt for fengsling, siktet for utuktig omgang med sin 13-årige datter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

39-åringen hadde feiret jula i Østen og ante ikke at politiet ventet på ham da han landet på Gardermoen igår formiddag.

Lange avhør

- Mannen er siktet for utuktig omgang med sin datter. Vi vil begjære ham varetektsfengslet på grunn av fare for bevisforspillelse, sier politiinspektør Kristin Albretsen i Skien politidistrikt til Dagbladet.
I går kveld satt siktede i lange avhør ved Skien politikammer. Han kom dit i en sivil politibil sammen med tre tjenestemenn litt før klokka 17 i går ettermiddag.

Etter det Dagbladet kjenner til, har mannen erkjent de faktiske forhold .

Politiet har gjennomsøkt 39-åringens feriebagasje, men det er uklart om den inneholder noe av interesse for siktelsen mot ham.

Videofilmer

Pappaen ble avslørt mens han var på juleferie i Østen. Det skjedde da noen venninner av hans datter som skulle se etter huset, satte på en video. De fikk sjokk:

Filmen viste 39-åringens seksuelle overgrep mot sin datter.

Jentene leverte videoen til sin lærer, som koplet inn politiet.

I fjorten dager har saken vært etterforsket uten at den ferierende overgriperen har visst noe.

- Han mellomlandet i går morges i København. Vi fryktet at han hadde fått vite at noe var på gang, sier politiinspektør Kristin Albretsen til Dagbladet.
Nyheten om at tobarnsfaren var avslørt av sin egen filming ble kjent i Dagbladet i går.