Arrestert etter ponni-sex

Men sodomi er ikke ulovlig i Danmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ponnien Fancy skal ha blitt seksuelt misbrukt flere ganger av en lokal pensjonist i Falster i Danmark. I januar ble han tatt på fersken av ponniens eier Karina.

- Dyresex burde bli forbudt ved lov. Jeg føler meg dårlig og maktesløs, hver gang jeg kikker på min lille hoppe. Tenk på hva den har blitt utsatt for, sier hun til den danske avisen B.T.Men det er ikke ulovlig å ha sex med dyr i Danmark, så lenge det ikke blir påvist at dyret lider overlast.

Ikke første gang

Karina var i stallen da hun så en mann bevege seg bak ponnien, og løp for å ringe politiet.

- Da politiet kom, løp den ene betjenten og kjæresten min ut på marken og fulgte sporene i snøen, mens den andre betjenten tok bilen. Sistnevnte fikk fatt i gjerningsmannen som løp langs veien, sier Karina.

Mannen innrømmet å ha vært i stallen, men hevdet det kun var for å gi hestene brød. I midlertidig bar hesten spor av å ha blitt misbrukt, og etterhvert fant de et plastrør mannen vedgikk å ha brukt mens han hadde hånden inne i hoppa. Det skal ikke ha vært første gang han hadde vært inne i stallen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer