Arrestert for Dolcontin-salg

Mannen har hatt befatning med de livsfarlige kreft-tablettene som har tatt livet av fem personer i Våler. I dag fremstilles han for varetektsfengsling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ønsker å varetektsfengsle mannen i en uke av etterforskningstekniske hensyn, får NTB opplyst av politifullmektig Kathrine Wold Kristoff i Hedmark politidistrikt. Fengslingsmøtet vil foregå i Hamar tingrett.

Mannen i 30-åra er foreløpig siktet for kjøp av de narkotiske tablettene, og Kristoff vil ikke kommentere om siktelsen kan bli utvidet til også å omfatte salg.

Den siktede er ikke blant dem som frivillig har kommet til politiet og levert inn de pillene han var i besittelse av etter at det kunngjort et amnesti for kjøpere av Dolcontin i Våler.

I alt fem personer er de siste dagene funnet omkommet i Solør-regionen. Politiet har samordnet etterforskningen ettersom dødsfallene har likhetstrekk.

Onsdag ble den 38 år gamle mannen som er siktet for omsetning av Dolcontin-tabletter i Våler i Solør, varetektsfengslet for en uke i Solør tingrett.

38-åringen har hatt et forhold til den 25 år gamle kvinnen som ble funnet død i en leilighet i Våler mandag kveld.

Den foreløpige rapporten fra obduksjonen Rettsmedisinsk institutt i Oslo har foretatt av de tre personene som ble funnet i Våler, kunne ikke gi noe sikkert svar på hvilket stoff de har fått i seg.

(NTB)