ETTERLYST OG ARRESTERT: Daron Wint er arrestert etter DNA-funn på pizzarester etter at fire personer ble funnet drept i en herskapsbolig i Washington tidligere i mai. Nå hevder advokat Robin Ficker at Wint ikke liker pizza. Foto: NTB Scanpix
ETTERLYST OG ARRESTERT: Daron Wint er arrestert etter DNA-funn på pizzarester etter at fire personer ble funnet drept i en herskapsbolig i Washington tidligere i mai. Nå hevder advokat Robin Ficker at Wint ikke liker pizza. Foto: NTB ScanpixVis mer

Arrestert for drap etter DNA-funn på pizza. Advokatens påstand: - Han liker ikke pizza

Fire drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Daron Wint (34) ble i forrige uke arrestert etter at tre medlemmer av den velstående Savapoulos-familien og deres hushjelp ble funnet drept i Washington D.C.

Politiet fant nemlig Wints DNA på pizzarester inne i huset der familien ble funnet.

Advokaten Robin Ficker mener derimot politiet har et problem:

- Han (Daron Wint) liker ikke pizza, sier Ficker, ifølge ABC News.

- Lukker øynene Det er over to uker siden drapene og Ficker mener politiet er inne på et blindspor.

- De tror nok de har rett mann. Og nettopp derfor ser de ikke etter andre muligheter. Politiet har lukket øynene, sier Ficker.

Wint ble først etterlyst, deretter arrestert for drapene på Savvas Savopoulos og kona Amy Savopoulos, sønnen Philip Savopoulos (10) og hushjelpen Vera Figueroa.

Brannmannskaper rykket for to uker siden ut etter melding om brann i en herskapsbolig i den amerikanske hovedstaden. Inne i bygningen fant de fire drepte personer.

Etterforskerne mener at brannen ble startet med vilje.

Kontanter Savopoulos var president og administrerende direktør i selskapet American Iron Works. Daron Wint, som nå er pågrepet, arbeidet som sveiser for selskapet i to år midt på 2000-tallet.

- Vi tror det finnes et tidligere forhold mellom ofre og den mistenkte. Slik det ser ut, virker det ikke å være en tilfeldig forbrytelse, sier politisjef Cathy Lanier.

Samme dag som brannen startet, leverte Savopoulos' personlige assistent en pakke med rundt 300 000 norske kroner til huset.

Washington Post hevder politidokumenter viser at det har vært telefonkontakt mellom blant annet Savvas Savopoulos, assistenten, en bank og en regnskapsfører i timene før brannen. Bare timer etter pengeleveransen, sto huset i brann. Ifølge etterforskerne ble familien holdt som gisler, før de senere ble drept og huset påtent.

ETTERFORSKER: Politisjef Cathy Lanier (t.h.) Foto: Win McNamee/Getty Images/AFP
ETTERFORSKER: Politisjef Cathy Lanier (t.h.) Foto: Win McNamee/Getty Images/AFP Vis mer