Arrestert for høylytt mobilsamtale

Den gravide kvinnen ble tvunget på magen i bakken og påsatt håndjern.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 23 år gamle gravide Sakinah Aaron ble lagt i bakken og påsatt håndjern, etter at hun snakket og bannet for høylytt i mobiltelefonen sin på en bussholdeplass i Wheaton i Maryland i USA, 9. september, melder nyhetsbyrået AP.

23-åringen sier at hun fryktet for det fem måneder gamle fosterets liv, da hun ble lagt på magen i bakken og politimannen presset kneet i ryggen hennes.

- Jeg tenkte at mellom bakken og kneet hans vil vannet gå og jeg vil abortere eller noe sånt, sier kvinnen ifølge AP. En lege har imidlertid konstatert i ettertid at fosteret ikke ble skadd.

Arrestasjonen skjedde etter at kvinnen skal ha snakket for høyt i mobiltelefonen sin.

Ifølge politisjef Timothy Gronau fulgte den aktuelle politimannen etter henne, da hun nektet å slutte å banne høylytt i en mobilsamtale hun hadde, mens hun gikk mot en buss hun skulle med.

Politimannen hevder at kvinnen ble ufin og lite samarbeidsvillig, da han ba henne senke stemmen. Hun skal ha prøvd å bryte seg fri fra ham to ganger, før han la henne i bakken med ansiktet ned, puttet på henne håndjern og arresterte henne for ordensforstyrrelse og for å ha motsatt seg arrest.

Kvinnen må møte i retten 21. oktober.