Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Arrestert for parteringsdrap

Ettersøkt meldte seg for drapet på drosjesjåfør Torben Vagn Knudsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To menn etterlyst for parteringsdrapet

De første likdelene ble funnet i København sentrum i slutten av påska. Da fant forbipasserende to bein og en arm i en container. To dager senere ble resten av levningene av den drepte mannen funnet.

Politiet etterlyste raskt to menn som ble sett sammen med Torben Vagn Knudsen langfredag morgen, dagen før han ble funnet drept.

Ringte selv politiet

Den ene av de mistenkte to er amerikaneren Jared Heller. I dag ble Heller arrestert i København, skriver den danske avisa BT.

Heller ble pågrepet rett før klokka seks i en av sentrumsgatene i den danske hovedstaden. Heller har vært ettersøkt i en drøy uke og valgte selv å ta kontakt med politiet. Han er nå siktet for drapet på Knudsen.

- Presset ble for stort for ham. Han ringte og sa at han gjerne ville hentes, sier sjefen for drapsavsnittet hos politiet i København, Ove Dahl.

Fremdeles leter politiet etter en 27 år gammel mann fra Sudan. Mannen har kallenavnet Jaguaren og er rundt 1.75 høy.

Drosjesjåføren ble drept og partert i en leilighet i nærheten av de to funnstedene. Han hadde vært på jobb på Skjærtorsdag og gikk deretter på pub. Politiet tror at han møtte sine banemenn på puben. De tre ble sist sett sammen på Langfredag morgen.

ARRESTERT:</B> Jared Heller (34) ble arrestert i dag morges. Politiet leter fortsatt etter den andre mannen på bildet. Han kalles Jaguar og skal være 27 år gammel.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!