Arrestert for Sarah Payne-drapet

En 42 år gammel mann er arrestert i Kent i Storbritannia, mistenkt for å ha bortført og drept åtte år gamle Sarah Payne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Roy Whiting fra Crawley i Sussex ble arrestert i Kent, og transporteres nå til Bognor politistasjon, som etterforsker drapet. Mannen har også tidligere vært arrestert i forbindelse med etterforskningen, melder nyhetstjenesten Ananova.

Det forventes at politiet vil holde en pressekonferanse klokka 12 i dag.

Sarah Payne forsvant fra besteforeldrenes hjem i Kingston Gorse i West Sussex 1. juli i fjor. 16 dager seinere ble hun funnet delvis begravet ved en motorvei i Pulborough. Politiet tror hun ble kvalt.

Politiet som jobbet med saken var på et tidspunkt i kontakt med etterforskere i Kristiansand, for å se om det kunne være noen sammenheng mellom forsvinningen til Sarah Payne og barnedrapene i Baneheia.

Den mer enn to uker lange jakten på Sarah Payne er den største organiserte leteaksjonen etter en savnet person i britisk historie.

<B>STORSTILT JAKT:</B> Politiet satte opp skilt langs veien der Sarah Payne ble funnet, i håp om at vitner skulle melde seg.