Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Arrestert i jakten på Pearl

Pakistansk politi har arrestert et titall mennesker i jakten på den kidnappede amerikanske journalisten Daniel Pearl.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De arresterte har tilknytning til en radikal islamsk gruppe.

Men politiet har fremdeles ingen konkrete spor til Daniel Pearl. De anholdte er alle slektninger av en religiøs leder Pearl møtte før han forsvant i Karachi forrige onsdag. Lederen skal ha forbindelser til al-Qaida-nettverket.

Daniel Pearl jobber for Wall Street Journal og er i Pakistan for å skrive en artikkel om briten Richard Reid, som er siktet i USA for å ha forsøkt å sprenge et fly med eksplosiver i skoene.

(NTB-Reuters)

FANGET: </B>Daniel Pearl har vært savnet siden onsdag 23. januar. Han har jobbet i Wall Street Journal siden november 1990. Dette er en pakistansk organisasjons svar på at USA holder Taliban-fangene i forvaring under uverdige forhold på Cuba.
VIL TA FLERE FANGER:</B> I eposten går det fram at organisasjonen vil ta flere amerikanske fanger hvis den får muligheten. Men at de vil bli behandlet humant så fremt forholdene blir bedre for fangene på marinebasen Guantanamo Bay.
Hele Norges coronakart