Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Arrestert med barnefar

Bare en måned etter at hun ble sluppet fri, ble den 35 år gamle lærerinnen Mary Kay LeTourneau pågrepet igjen. Hun ble dømt til seks måneder i fengsel for å ha fått barn med en mindreårig trettenåring, og da hun ble arrestert i går morges satt gutten i bilen sammen med henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mary Kay LeTourneau ble dømt for to tilfeller av andre grads barnevoldtekt i august, og hadde nettopp sluppet ut av fengsel for god oppførsel, da politiet slo til mot henne. Nå er hun arrestert, mistenkt for igjen å ha hatt sex med gutten som nå har rukket å bli 15, og som hun påstår at hun elsker.

 Paret har et barn sammen, og barnefaren har hele tiden sagt at forholdet er basert på gjensidig kjærlighet.

Brutt vilkår

I går ble gutten avhørt, og hentet av sine foreldre. For LeTourneau kan framtida se langt mørkere ut. Et av vilkårene for å slippe ut av fengselet har vært at hun ikke skal møte gutten, og brudd på vilkårene kan resultere i sju og ett halvt års fengsel.

 - Det er stor sannsynlighet for at hun nå dømmes for dette, sier hennes advokat David Gehrke.

 Advokaten er sikker på at kvinnen har en ubotelig fiksering på gutten, og ikke bør straffes.

 - Denne situasjonen viser hvor alvorlig hennes tvangstanker er, sier advokaten.

 Kvinnen har hele tiden hevdet å elske gutten, og sa senest før jul at dette fortsatt var tilfelle. Hun forlot mann og fire barn for den tidligere eleven, og begge mener at deres felles barn som ble født i mai i fjor, er et kjærlighetsbarn. Begge barna bor hos guttens foreldre.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!