Arrestert og siktet etter MC-skudd

KRISTIANSAND (NTB): En 36-åring er siktet etter at det i natt ble skutt mot lokalene til motorsykkelklubben Chopper i Kristiansand. En mann ble skutt i beinet i skyteepisoden. Mannen som nå er siktet er tilknyttet mc-klubben Genocide, opplyser politiet i Kristiansand til NTB.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi pågrep en mann kl.11.40 i dag. Han er siktet for legemsbeskadigelse, sier politiavdelingssjef Ragnar Ringvold ved Kristiansand politistasjon.

  Den skadde mannen er brakt til Vest-Agder Sentralsykehus. I ettermiddag var det ennå uklart hvor omfattende skader han har fått. Mannen ble trolig skutt med en hagle.

Ikke bandekrig

Politiet i Kristiansand frykter ikke noen bandekrig mellom motorsykkelklubbene Genocide og Chopper etter skyteepisoden.

  - Vi har ikke noe grunnlag for å tro at det her dreier seg om et oppgjør mellom de to klubbene. Det kan like gjerne være et oppgjør mellom to personer, sier Ringvold til NTB.

  Skyteepisoden fant sted etter at medlemmer i de to mc-klubbene begynte å slåss på et utested i Kristiansand.

  - Vi kom til stedet og fikk roet gemyttene, men etter kort tid dro medlemmer av Genocide opp til Choppers lokaler noen kilometer utenfor Kristiansand sentrum. Der ble det avfyrt et skudd inn i lokalene, og en mann ble truffet i beinet, sier Ringvold.

Synlig mc-miljø

Skuddet ble avfyrt gjennom inngangsdøra til Choppers lokale. Politiet fikk melding om skyteepisoden like etter kl.03.00.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer