Arresterte skofetisjist

Mannen hadde stjålet 440 sko før han ble arrestert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er politiet i byen Usu sør i Japan som har fått fot på den avskyelige skomannen. Han hadde tatt for seg på et lokalt sykehus, og ble arrestert.

Skoras

Da politiet ransakte hjemmet kom den grusomme sannheten for en dag. Her fant de mannens samling på over 440 damesko. Og det merkeligste av alt: mannen hadde bare stjålet venstre sko, skriver AP.

Det var for to år siden klagene begynte å komme inn til det private sykehuset i Usu. Pasienter og ansatte savnet skoene sine, de forsvant fra inngangshallen. I Japan er det vanlig å ta av seg skoene også før man går inn i offentlige bygg.

Politiet arresterte lørdag 45 år gamle Ichiro Irie, som da var mistenkt for å ha stjålet to sko på sykehuset. Hjemme hos ham fant de 440 venstresko av typen høyhælte, lærpumps, sandaler og sykepleiersko.

Liker kvinnebein

I avhør har Irie forklart at han har forkjærlighet for kvinneføtter. Han er nå siktet for tyveri, og hva straffen blir er foreløpig ikke klart. Det er heller ikke brakt på det rene hvorfor mannen foretrekker bare venstresko.

Politiet spør seg nå om skotyveriene også kan ha foregått andre steder, tatt den store skobeholdningen i betraktning. Byen Usu lugger 80 mil sør før Tokyo.

<B>NYDELIGE SKO: Her fra cat walken.