Arrestordre ute på Pakistans eks-president

En pakistansk domstol har utstedt et arrestordre på Pervez Musharraf i forbindelse med drapet på Benazir Bhutto.

ARRESTORDRE: En pakistansk domstol har utstedt arrestordre på ekspresident Pervez Musharraf fordi han skal ha hatt en finger med i spillet på drapet på den tidligere statsministeren Benazir Bhutto. Arkivfoto: Reuters/Luke MacGregor/Scanpix
ARRESTORDRE: En pakistansk domstol har utstedt arrestordre på ekspresident Pervez Musharraf fordi han skal ha hatt en finger med i spillet på drapet på den tidligere statsministeren Benazir Bhutto. Arkivfoto: Reuters/Luke MacGregor/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En pakistansk domstol har utstedt arrestordre på ekspresident Pervez Musharraf fordi han skal ha hatt en finger med i spillet på drapet på den tidligere statsministeren Benazir Bhutto.

Musharraf som var president da Bhutto ble drept i desember 2007, bor i eksil i London. Det skal være usannsynlig at han vil reise tilbake til Pakistan til tross for etterlysningen.

Den tidligere presidenten og militærdiktatoren skal ha vært del av en konspirasjon for å kvitte seg med rivaler før valg, men det er ikke klart hva Musharraf er siktet for.

(NTB)