- Arrogant

Kronprinsesse Victoria åpner heller et Ikea-varehus enn å reise i Charles bryllup.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå raser britene over Victorias arroganse.

Neste fredag gifter den britiske kronprinsen seg med sin Camilla Parker Bowles. Det kommer til å bli et bryllup som vekker stor oppmerksomhet. Britene sparer ikke på noe - innbydelser har blitt sendt ut til alle de europeiske kongehusene, inkludert det svenske.

Raljerer

Men kronprinsesse Victoria har ikke tenkt seg i bryllupet.

- Hun fikk en innbydelse men takket nei. Hun skal reise på en lenge planlagt tur til Japan, Bangladesh og Sri Lanka, sier Ann-Christine Jernberg, pressesjef ved det svenske hoffet til Expressen.

Kronprinsessens beslutning opprører de rojale britene som anklager henne for å ikke respektere prins Charles valg av brud. Avisa News of the World raljerer over at kronprinsessen velger å innvie et Ikea-varehus istedet for å hedre prins Charles med sitt nærvær.

Men det svenske hoffet forsvarer Victorias beslutning.

- Hun skal jo besøke verdensutstillingen i Aichi, sier Jernberg og legger til:

Ingen andre invitert

- De har ikke invitert prinsesse Madeleine eller prins Carl Philip, slik at vi kunne sende noen andre i kronprinsessens sted. Jeg antar at de bare har sendt invitasjon til tronarvingene.

Victoria er ikke alene om å takke nei til bryllupet. Danmarks prins Fredrik kommer ikke, og Spanias kronprins Felipe har enda ikke svart på innbydelsen.

TAKKET NEI:</B> Den svenske kronprinsesse Victoria har valgt å takke nei til bryllupet i Storbritannia.