Arsenal jakter trøstepoeng

Et poeng mot Newcastle i kveld kan redde stumpene til Thierry Henry og Arsenals mislykkede sesong. Dagbladet.no følger kampen direkte kl. 20.45 i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det ene poenget Arsenal må ta enten i kveld eller lørdag sikrer klubben et nytt forsøk i Champions League neste sesong. Deltakelsen gir også Arsene Wenger pengene han trenger for å stable et mesterlag på beina, pluss prestisjen klubben trenger for å tiltrekke seg stjerner.

Denne sesongen ble laget hans hektet tidlig av i ligaen, slått ut av et Carew-mål i Europa og senket av Michael Owen i cupfinalen i helga. Likevel nekter Wenger å stemple spillerne sine som tapere.

- Vi kom til FA-cupfinalen og forhåpentligvis blir vi nummer to i ligaen. Det er ingenting å skamme seg over. Faktisk er vi så nær toppen at det blir feil å ikke være positiv, sier Wenger til nyhetsbyrået PA.

Høyreback Lee Dixon spiller sin 600. kamp for London-klubben i kveld. Også spissen Dennis Bergkamp får sjansen etter skade. Men begges plasser er under lupen når Wenger skal handle for en halv milliard i sommer.

- Penger er ikke noe problem for oss, vi må bare finne kvaliteten vi trenger, sier Wenger.

Wenger er ikke den eneste treneren under press i kveld. Newcastles Bobby Robson (68) har fått stadig mer piping mot seg utover sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer