Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Arve funnet død

SOGNDAL (Dagbladet:på nettet): Venner og pårørende gråt åpenlyst da Arve Beheim Karlsen (17) ble hentet opp fra Sogndalselva i formiddag. 17-åringen forsvant sporløst fredag, etter et rasistangrep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rundt 70 personer har lett intensivt etter gutten i dag. Det var dykkere som til slutt fant gutten og brakte ham på land. Flere mennesker samlet seg på kaia etter at det ble kjent at et undervannskamera lokaliserte en druknet person ved utløpet av Sogndalselva klokka 11.00.

Liket av gutten, som nå blir brakt til obduksjon til Gades institutt i Bergen, ble funnet noen meter under vannflaten.
- Den avdøde ble oppdaget av et undervannskamera på om lag én meters dyp, sier vaktsjef Johan Johannesen ved Sogndal politistasjon til NTB.
Politiet i Sogndal prioriterer saken høyt.

Flyktet

Arve ble sist sett fredag kveld på flukt med to menn i hælene. De to ungdomene løp mot indisk-fødte Arve Beheim Karlsen og ropte «Drep 'n, drep neger'n». De to ungdommene som jaget Arve ble i går kveld avhørt av politiet i Sogndal, med status som vitner. De to, på henholdsvis 18 og 20 år, ble seinere løslatt.

- Det kan bli aktuelt å bringe de to personene inn igjen til avhør, sier politiavdelingssjef Johan Johannessen ved Sogndal politikammer til Dagbladet: på nettet. Han vil ikke spekulere i hvordan 17-åringen har havnet i elva. Politiet holder nå alle muligheter åpne, og har kontaktet KRIPOS for bistand i etterforskningen.

Tidligere har tre personer druknet i den strie Sogndalselva. Ulykkene skjedde sent på 80-tallet og tidlig på 90-tallet.

FUNNET DRUKNET: Arve Beheim Karlsen ble født i India, men kom til Norge like etter fødselen.