Arven etter George Bush

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Alles øyne var rettet mot Hillary Clinton under TV-debatten i Las Vegas mellom de sju demokratiske presidentkandidatene. Levde hun opp til sine egne ord om at hun trives der det er aller varmest i kjøkkenet?

Dette og de fleste andre av spørsmålene som er blitt stilt siden den forrige debatten i Philadelphia, ble besvart i løpet av de første ti-tolv åpningsminuttene av debatten. Senator Clinton tålte presset og prikket inn sine poenger etter tur. Hun leverte kveldens replikk da hun sa at hun ikke ble angrepet fordi «jeg er kvinne, men fordi jeg leder».

Kampen om den demokratiske nominasjonen foregår der den er blitt utkjempet helt siden i vår: Hillary Clinton leder. Spørsmålet som da melder seg, er om hun kan bli valgt. Hviskekampanjen mot Clinton går ut på at hun er så splittende at hun ikke er valgbar. I stedet vil hun mobilisere republikanere slik at hennes kandidatur øker sjansen for at den republikanske motkandidaten kan vinne.

Meningsmålingene tyder ikke på at det er riktig.

I nesten alle målingene der hun stilles opp mot de republikanske kandidatene, vinner hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer