Arvesølv ble gull for Mona Høiness

Etter mangeårig rettsstrid ble det i mai slått fast at Mona Høiness er rettmessig arving til praktvillaen på Oslos beste vestkant. Nå leier hun den ut for opp til 200 000 kroner i måneden.

FASJONABELT: Den mye omdiskuterte boligen til Mona Høiness ligger på Frogner i Oslo. Foto: Jacques Hvistendahl
FASJONABELT: Den mye omdiskuterte boligen til Mona Høiness ligger på Frogner i Oslo. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Advokat Mona Høiness ble i testamentet til Per Urdahl (død 2002, 91 år) og Synnøve Alver Urdahl (død 2011, 91 år) utpekt som arving til parets formue på vel hundre millioner kroner

Slektningene til ekteparet Urdahl bestred testamentet og gikk til søksmål. I Borgarting lagmannsrett vant Mona Høiness på alle punkter, og i mai i år ble det klart at dommen er rettskraftig fordi lagmannsrettens dom ikke ble anket til Høyesterett.

- Jeg har aldri vært i tvil om resultatet. Det ville vært et overgrep om saksøkerne hadde vunnet fram. Hun skrev testamentet fire år før hun døde, uttalte Mona Høiness til Dagbladet da arven rettslig sett var hennes.

Verdt 70-100 mill. Det fornemme huset i Eckersbergs gate på Frogner i Oslo skal alene ha en verdi på mellom 70 og 100 millioner kroner. Villaen utgjør en betydelig del av arven etter Per Urdahl og Synnøve Alver Urdahl. Der har Mona Høiness og ektemannen bodd inntil nylig, men nå er praktboligen altså leid ut.

- Boligen i Eckersbergsgate er leid ut, men ut over det har jeg ingen kommentar, sier advokat Mona Høiness til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer