Arvet 550 mill. etter DNA-test

Jordan Adlard Rogers slet med å betale regninger. Ble plutselig 550 millioner kroner rikere.

ARVING: - Folk sier jeg er heldig, men jeg ville byttet bort alt for å få være med Charles og at han kunne få vite at jeg er hans sønn, sier Jordan Adlard Rogers. Her sitter han i den ene stua i den gigantiske Penrose-eiendommen i Cornwall i Sørvest-England. Foto: SWNS / NTB Scanpix
ARVING: - Folk sier jeg er heldig, men jeg ville byttet bort alt for å få være med Charles og at han kunne få vite at jeg er hans sønn, sier Jordan Adlard Rogers. Her sitter han i den ene stua i den gigantiske Penrose-eiendommen i Cornwall i Sørvest-England. Foto: SWNS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ifølge Jordan Adlard Rogers har han lenge mistenkt at hans egentlige far var Charles Rogers, hvis familie i århundrer har bodd i den gigantiske Penrose-eiendommen i Cornwall i England.

Den tidligere omsorgsarbeideren (31) sitter nå plutselig igjen med den over seks kvadratkilometer store eiendommen etter Charles Rogers plutselige død i fjor sommer.

Forrige uke kunne lokalavisa Cornwall Live melde at Rogers sr. døde av en overdose metadon i sin egen bil etter flere år med rusmisbruk. Han hadde på dødstidspunktet ingen kjente barn og dermed ingen arvinger til den gigantiske eiendommen.

- Banket på døra hans

Én mann kunne imidlertid få bekreftet sine mistanker etter dødsfallet. Ifølge Jordan Adlard Rogers hadde han mistenkt at Charles Rogers var faren hans allerede fra 8-årsalderen.

- Han kom med et tilbud om å gjennomføre en DNA-test da jeg var yngre, men det skjedde aldri. Da jeg var 18 år banket jeg på døra hans og spurte om vi kunne ta testen. Da ba han meg om å ta det via advokatene. Som 18-åring hadde jeg andre prioriteringer. Jeg sendte flere brev i 20-åra, men fikk aldri svar, forteller han til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer